Catalogus

Transportwagens, handtrekwagens, fietskar, industrieaanhanger en Heftruck-Tender-Systeem.

Er zijn vele soorten transportwagens leverbaar.

Een lichtgewicht fietskar of fietsaanhanger, ideaal voor het vervoeren van hengelsportartikelen, boodschappen of je hond.

Handtrekwagens voor op de bouwplaats, agrarische- en landbouwbedrijven, in werkplaats of magazijn. Er is al een handtrekwagen of bolderkar met een laadvloer van 1000x700 mm, met automatische rem op de voorwielen.

Zwaardere uitvoeringen transportwagen zijn de industrieaanhangwagens, gemaakt om moeilijk hanteerbare en lange producten intern te transporteren bij productie- en industriele bedrijven.

Heftruck Tender Systeem optimaliseert de transportlogistiek met de heftruck. Het eenvoudig verplaatsen van ondeelbare lading of zware goederen op bedrijfsterrreinen en werkplaats.

Extra informatie:

*Fietskar of fietsaanhanger van gelast constructiestaal, gepoedercoat in RAL 5010 Gentiaanblauw,     gelagerde wielen met luchtbanden en bijgeleverde koppeling voor bevestiging aan de fiets.

* Handtrekwagens van gelast constructiestaal, gepoedercoat in RAL 5010 Gentiaanblauw, gelagerde           wielen met luchtbanden of massief rubber antilekbanden, vlakke laadvloer van watervast multiplex         met antislip, als optie leverbaar met scharnierbare zijwanden of zijwanden van stalen buis.

* Zwaarlast industrieaanhanger met een laadvloer van 2000x1000 mm tot 3000x1500 mm en een             laadvermogen vanaf 2000 kg tot 5000 kg. 

* Heftruck tender systeem standaard leverbaar in 2 uitvoeringen, laadoppervlak van 2500x2000 mm en     5000x2000 mm. Laadvermogen 5000 kg.